گوشت بدون استخوان 1000 گرم
سیر 2 عدد
نعنا قدری
گشنیز قدری
ماست ساده کم چرب 750 گرم
پیاز 4 عدد
روغن 4 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز 2 عدد
سیب زمینی 500 گرم
آرد نخودچی 2 قاشق سوپخوری
فلفل سياه قدری
زردچوبه قدری
روش تهیه:
یک کیلو گوشت بیاستخوان را بقطعات نسبتا بزرگ تکه تکه کنید سپس دو حبه سیر و مقداری گشنیز سبز ، نعناع سبز دو سه عدد فلفل قرمز و یا سبز را بکوبید و با گوشت قطعه قطعه شده خوب مخلوط کنید و سپس گوشت را بطور ملایم ساطور بزنید تا ادویه جات فوق الذکر داخل آن جای گیرد .
مواظب باشید گوشت را زیاد عمیق ساطور نزنید سپس گوشت را توی یک چارک ماست بخوابانید.
بعد از یک ساعت چهار دانه پیاز را در چهار قاشق سرخ کنید . وقتی که کمی سرخ شد درون آن دو قاشق آرد نخود و یک قاشق روغن سرخ کنید . وقتی که کمی سرخ شد درونش دو قاشق آرد نخود و یک قاشق چایخوری فلفل و زردچوبه بریزید و اینها همه را روی آتش ملایم بپزید و نیم کیلو سیب زمینی را حلقه حلقه کرده سرخ کنید.
ربع ساعت قبل از خوردن غذا ، سیب زمینیها را روی آن بریزید . این کباب را باید با نان لواش خورد.
http://www.akairan.com
نظر شما